Utisci polaznika

Ivanin pristup je vrlo otvoren i učesnike podstiče na diskusiju što omogućava razmenu iskustava. Njen savet da zapisujemo uverenja, kako dobra, tako i nekorisna, mnogo mi je pomogao da osvestim sve ono što me je dugo godina blokiralo i sada tačno znam na čemu treba da radim.
Miloš Vujović
Miloš Vujović
NLP radionice su sjajan način da upoznate sebe, pronađete svoje slabe tačke i pretvorite ih u svoje prednosti. Radionice sa Ivanom su nadasve zanimljive, sa puno praktičnih vežbi i ideja. Ona me je na spontan, duhovit, a vrlo profesionalan način inspirisala da vidim dalje od kratkoročnih ciljeva.Otvorena je u komunikaciji, sluša i pruža feedback, a tome podučava i polaznike. Naučila me je da je važno imati svest o tome da je život neprekidno ponavljan ciklus i da je bitno prilagoditi se ljudima i okolnostima , te da je emocionalna inteligencija ključ uspeha i ličnog zadovoljstva.
Anja Šaranović
Anja Šaranović
Kao filolog i marketing menadžer smatram da je komunikacija jedna od najvažnijih veština koja omogućava da se bolje razumemo i pozitivno utičemo na ljude koji nas okružuju – partnere, decu, prijatelje, kolege. Posećujući Ivanine radionice imala sam prilike da otkrijem da se umeće komuniciranja zaista može naučiti tako da sada mogu jasnije da razumem svoje sagovornike, slobodno izrazim svoje želje i potrebe , a što je najvažnije da bolje upoznam sebe.
Milena Borovinić
Milena Borovinić
Mada sam i sama NLP practitioner i pratim sve novine u oblasti ličnog razvoja, Ivanina radionica je bila za mene pravo otkrovenje. Iako se oslanjala na meni znanu teoriju, njena priča bila je životna i puna praktičnih saveta. Odmah mi je bilo jasno da nije običan predavač, već se postavlja kao prijatelj svojim polaznicima sa kojima deli dragoceno znanje. Ono što priča, to i živi. Posmatrajući Ivanu, njeno stabilno, a u isto vreme poletno ponašanje, jasne stavove i definisanost koja je svakome od nas neophodna, shvatila sam da je promena važna, ali da je još važnije zadržati je i istrajati u radu na sebi.
Željka Zebić
Željka Zebić
Veliko mi je zadovoljstvo što sam bila učesnik radionica koje su krajnje profesionalno koncipirane i inspirativne. Prosto ne možete da ostanete ravnodušni i „netaknuti“. Najveći benefit je svakako to što su primenljive u praksi sa opipljivim rezultatima u oblasti unapređenja sebe i odnosa sa drugima.
Jelena Nikolić
Jelena Nikolić
Radionica „Ja to mogu“ pomogla mi je da shvatim da svi mi imamo bezbroj ograničenja koja nas sputavaju u životu i da se zapitam kako ih mogu osvestiti i lakše pustiti. Jer, svaka promena leži u nama, samo je potrebno da zavirimo u sebe. Ivana je u meni uspela da probudi želju za promenom jer zaista veruje i živi ono što govori.
Ivona Jovanović
Ivona Jovanović
Iako sam već prisustvovala NLP starteru, ovo iskustvo mi je donelo nova saznanja jer je radionica bila inovativna i drugačija. Imala sam priliku da integrišem svoje osnovno znanje i da se podsetim koliko su NLP aksiomi korisni. Smatram da je Ivana perfektna i da poseduje željenu harizmu i jasnost koja je potrebna za jednog predavača. Ono što bih posebno izdvojila je komunikacija između predavača i publike i kako je Ivana uspela da stvori grupu koja komunicira međusobno i slobodno deli svoja iskustva i dileme.
Jasmina Stefanović
Jasmina Stefanović
Na radionici "Ja to mogu" osvestio sam koliko negativnih stvari nosimo iz detinjstva i zato je meni kao nastavniku važno da pozitivno utičem na mlađe generacije, da ih podržavam na putu njihovog razvoja i budem saveznik u stvaranju zadovoljnih i celovitih ličnosti koje će ovaj svet činiti lepšim mestom.
Stefan Nenadović
Stefan Nenadović
Sjajan koncept, neverovatno iskustvo. Radujem se novim radionicama.
Nenad Stanković
Nenad Stanković