ivana-1240p

Ko sam ja?

NLP trener koji vam pomaže da otkrijete sve svoje potencijale, pokrenete pozitivne promene u životu i budete uspešniji na ličnom i profesionalnom planu. Na interaktivnim radionicama, seminarima i treninzima, zajedničkim snagama pronalazimo rešenja za određene probleme, uklanjamo blokade i dolazimo do onoga što vam je zaista važno i što vas inspiriše. Svoje znanje, kreativnost i polet delim sa vama - ljudima otvorenim i spremnim za rast i razvoj nadahnjujući vas da živite život u skladu sa sobom, sopstvenim vrednostima, identitetom i svrhom. Kao saveznik na vašem putu uspeha dok postavljate ciljeve, unapređujete komunikaciju, kreirate viziju i povezujete se sa svojom iskonskom strašću, podstičem vas da ostvarite svoje snove uz veštine i strategije koje će vam omogućiti trajnost promene i osećaj ličnog zadovoljstva.

Filolog koji zaljubljenost u reči, značenja, simbole i nadasve umešnost u izražavanju neguje kroz pisanje autorskih radova, kolumni i stručnih tekstova na temu motivacije, promenu navika, ponašanja , ograničavajućih uverenja, upravljanja vlastitim emocionalnim stanjima, pripreme za javni nastup, jačanja samopouzdanja i fleksibilnosti.

Mama, supruga, ćerka, sestra, zaljubljenik u zumbu i latino plesove, prijateljica, koleginica i saradnica koja je dopustila sebi da se bori za svoje ideale vodeći se samo jednom mišlju: "Ne pristajte na manje nego što želite, jer ako ograničavate svoje izbore samo na ono što deluje moguće, odvajate se od onoga što vam duša traži“.